Kæledyr forum

Dyrevelfærd -kæledyr forum

Vi taler alle om dyrevelfærd, men gør vi noget ved det???'

Vi betaler vores kontingent til forskellige organisationer...og de fleste af os, har så en god samvittighed, mens vi lukker øjnene for virkeligheden.

Jo, tiderne har godtnok udviklet sig,...fra middelalderen...på nogen punkter, for idag har vi ."kæledyr"..i tusindvis, vores små, eller store levende "tøjdyr", som vi elsker at snakke om, eller gå tur med (for ellers kan vi ikke få os til at gå tur, har jeg hørt mange udtale)..

Eller vi har kostbare race-dyr ..af og til sarte og "sammenkrøllede" skabninger, skabt af mennesker.. (Disse dyr er i mine øjne ikke ægte naturlige dyr )..

Istedet er de blevet en form for status-symbol. En anden måde at vise verden..("se en kostbar hund jeg har"..eller ."se..jeg har råd til det")..og så er det ligegyldigt om hunden, katten ..hele sit liv skal hive efter vejret, og have problemer med luftvejs infiktioner igen og igen.

Hvis et menneske blev født med sådanne skavanker, ville man straks sætte himmel og jord i bevægelse, for at operere og afhjælpe disse frygtelige misdannelser,...men når mennesker fremavler sådanne skavanker på et dyr, så hedder det sandelig ....Race-katte/eller -hunde  ..UFATTELIGT, og ren og skær dyrplageri efter min mening, selv om de kan se nok så nuttede ud.

Kæledyr er blevet noget, som vi alle skal have,...uanset om vi har forstand på dyr,

Desværre er der stadig nogle som tror/forventer at katten/hunden/kaninen ..eller hvad det nu er ... skal finde ud af det hele selv, ....og hvis de ikke gør det, og f.eks tisser på gulvet, får den masser af skældud...eller tærsk i værste fald. 

Ethvert dyr, skal lige som ethvert barn have både opmærksomhed, og have hjælp til at lære renlighed -  og andre færdigheder. 

Dyrevelfærd...starter med dig selv, ...og har du IKKE overskud (eller talent) til at have dyr, så anskaf dig feks.en computer, hvor du kan se på dyr, hvis du skulle få lyst til det....eller et tøjdyr, (hvis du har brug for noget at kramme....eller noget at afreagere på). ..Levende væsener, skal vi behandle ordentligt, med respekt, hensyn - og ja, ..det der med et fint menneskeligt udtryk hedder ...humant.

Eftersom vi kalder os mennesker...Human beeing....må vi snart begynde at opføre os, som det vi kalder os selv, og som vi er så stolte af.. NEMLIG VORES HUMANE SIDER.

Så længe vi ikke kan finde ud af det, kan vi heller ikke kalde os for human beeing (mennesker) ...så er vi i stedet for, bare den mest ondskabsfulde dyrerace..En dyrerace som kun tænker på sit eget ego...og status.

Små historier om katte.
Hvad der gik godt, ..og hvad der ikke gik godt.
Hvad vi sammen kan lære ...og hvordan vi kan ændre det.

Send din egne historie til kontaktsiden...(læs regler på siden "Det Etiske Forum" .se i indexet til venster for oven)
Små historier om hunde.
Hvad der gik godt, ...og hvad der ikke gik godt.
Hvad vi sammen kan lære,
..og hvordan vi kan ændre det.

Send din egne historie til kontaktsiden...(læs regler på siden "Det Etiske Forum" .se i indexet til venster for oven)
Kaniner.
Små historier om kaniner.
Hvad der gik godt, ...og hvad der ikke gik godt.
Hvad vi sammen kan lære,
..og hvordan vi kan ændre det.

Send din egne historie til kontaktsiden...(læs regler på siden "Det Etiske Forum" .se i indexet til venster for oven)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 14:04

Hej Diana....en almindelig Vodka på ca 40 til 45 % er udmærket. (o:
Vh Rita Levorsen

...
20.08 | 05:59

Hejsa, til alkoholudtræk- hvor mange procent alkohol skal vodkaen være?
Jeg har læst minimum 50 %, men det er knap så let lige at finde 😊
Vh
Diana

...
27.05 | 19:47

Nogle skriver at man godt kan bruge de små topskud rå. men jeg har altid skoldet dem før brug til salater...for en sikkerheds skyld. (o: god appetit.

...
26.05 | 22:04

Hej,kan man plukke brændenælde,skylle i koldt vand og snitte og putte i salat? Eller brænder den så i ens mund når man spiser ? 😱
Hilsen Louise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE