Katte og dyrevelfærd

Missilina fik sit hjem...og en elsket bror.
En dag jeg gik og slog plæne med min motorklipper, hørte jeg en kat mjave hjerteskærende ...jeg stoppede motorklipperen, og skyndte mig at se om der var noget galt med min kat. ...Men lyden kom ovre fra naboen. ...Jeg løb ud til vejen, og kunne se en lille killing sidde midt på vejen og nærmest skrige højt. Tænkte at naboen ikke var hjemme og løb over for at redde killingen. ..Da jeg kom derover, så jeg at de sad og drak kaffe med vidtåbne vinduer. ..Jeg bankede på og spurgte om det var deres kat. ...Jooo, det var det da godt nok, men de havde ikke kunne finde den.
Jeg havde hørt den mjave/skrige 100 m derfra, mens motorklipperen kørte..og de prøvede at bilde mig ind, at de ikke kunne høre den 3 meter væk, med vidtåbne vinduer...Det sagde jeg til dem ... og de fortalte at deres hund havde haft fat i killingen, men at den var stukket af ud af hundens indhegning...så nu kunne de ikke kalde den til sig. Desuden havde de fået en missemor med killinger, og hun ville ikke have den nye killing (da den var større end de andre killinger) ..og faktisk havde de også nok katte nu. ...men havde ikke kunne få sig til at sige det, da den nye killing blev leveret. ....Jeg spurgte om de ikke havde noget mad, så vi kunne kalde killingen væk fra vejen, for den var jo rædselsslagen kunne jeg se. ........Damen kiggede på sin ven, og sagde "synes du vi skal give den mad" ....Så gik det op for mig, ..at de slet ikke ville have katten, og det sikkert var dem selv, der havde prøvet at servere killingen for hunden. .. ..Jeg tilbød at overtage katten, blot de ville give den mad ude i deres udhus de næste 4 dage indtil jeg kom hjem fra en mini-ferie...jeg skulle på næste dags aften. .......Jeg fik en skål mad, og den fulgte mig over til udhuset.
Jeg gik hjem over marken, og tog ud for at handle.. Da jeg kom hjem sad den lille killing i øsende regnvejr og ventede på mig.
I en fart fik jeg lavet en seng og en spiseplads i et lille drivhus jeg havde, ...(turde ikke lukke den ind til min gamle hankat, når jeg skulle på ferie, og de skulle være alene)
Den så stadig lidt sky ud, men gik dog ind for at spise maden.
Næste morgen gik jeg ud for at se om den havde sovet godt ..Straks den så mig, sprang den ud af sin seng, og kom over til mig. ..jeg satte mig på knæ, og den kravlede helt op til halsen, hvor den puttede sig ...og SPANDT ...så mine tårer trillede.
I løbet af formidagen fik killingen sig målbevidst maset ind under hegnet til gårdspladsen, hvor Pjevs (min gamle hankat gik) (Hele gårdspladsen var netop hegnet ind, fordi jeg skulle på ferie, så katten kunne gå ind og ud, uden at blive kørt ned.)
Før jeg nåede at standse killingen, løb hun frejdigt hen til Pjevs, som rejste børster, knurrede og hvæsede....Men hun (killingen) lukkede blot øjnene, og trak sig lidt sammen, som om hun ville sige....æd mig bare, ...jeg har ikke andre steder at være. ....Pjevs kiggede lidt undrende på hende og gik så bare videre. ...På de 3 dage jeg var væk, blev de 2 hjertevenner, og som billedet antyder, ---så blev Pjevs ...Missilinas store og beundrede helt.. og de sov altid sammen. ...._senere var det af og til Missilina der legede mor for Pjevs, og han puttede sig helt ind til hendes mave.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 14:04

Hej Diana....en almindelig Vodka på ca 40 til 45 % er udmærket. (o:
Vh Rita Levorsen

...
20.08 | 05:59

Hejsa, til alkoholudtræk- hvor mange procent alkohol skal vodkaen være?
Jeg har læst minimum 50 %, men det er knap så let lige at finde 😊
Vh
Diana

...
27.05 | 19:47

Nogle skriver at man godt kan bruge de små topskud rå. men jeg har altid skoldet dem før brug til salater...for en sikkerheds skyld. (o: god appetit.

...
26.05 | 22:04

Hej,kan man plukke brændenælde,skylle i koldt vand og snitte og putte i salat? Eller brænder den så i ens mund når man spiser ? 😱
Hilsen Louise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE