hunde og dyrevelfærd

Her en virkelig historie om en lille hund.
De første 6 år boede hunden hos en familie, hvor den var hjerteven med sønnen som var lige gammel med hunden.
Da moderen ville læse videre, mente hun ikke at de kunne beholde hunden, og sønnen græd da hunden blev hentet, den var jo hans bedste ven.
(Det undrer mig, hvordan en mor kunne gøre det mod sit barn og hunden, som jo er en del af familien)
Et par forældre til en af sønnens legekammerater, som også var rigtig glade for hunden, tilbød at overtage hunden, så den ikke skulle aflives, for sønnens skyld, men de glemte at tage med i betragtning, at der også er ansvar og arbejde i forbindelse med at få en hund i familien, og at et levende væsen SKAL på toilettet flere gange i et døgn.
Om morgenen havde de to unge mennesker ofte ikke lige tid til at lufte hunden, så den måtte vente til de kom hjem fra arbejde.
( Jeg undrer mig over at nogen kan være så uvidende eller ligegyldig med deres dyr, -for kan disse mennesker mon selv holde sig fra om aftenen til næste dags aften, uden at tisse en eneste gang)

Den stakkels hund bed alt i stykke, for ikke at tisse på gulvet, for så fik den jo skæld ud, (eller tærsk? ..hvem ved? - eller måske var den bare rædselsslagen for at blive sendt væk igen.)
Det endte selvfølgelig med at hundens nye familie, ville have den (i deres øjne ulydige og dumme hund) aflivet

Jeg kendte det par, som hørte, at den lille hund skulle aflives, og som gerne vil prøve at overtage den. Hunden flyttede ind, og kom selvfølgelig ud hver morgen, og igen straks de kom hjem fra arbejde, og konen tog endog et par dage fri fra arbejde(uden løn), for at vænne hunden til sit nye hjem, og så den kunne føle sig tryg.
Og som I kan tænke jer, så hverken tissede den på gulvet, og den ødelagde aldrig en eneste ting resten af sit liv, men var en fantastisk kærlig, tillidsfuld, taknemmelig og glad lille hund. (se billedet)

Som efterord kan man sige, at de to unge mennesker, som overtog hunden i første omgang, selvfølgelig havde æren for at hunden ikke blev aflivet. Men alligevel skal man jo behandle levende væsener ordentligt.
Ingen kan holde på urin og afføring i så mange timer. uanset hvor mange gange man er blevet reddet.
Det er dyremishandling,
- og sørgeligt at sådanne mennesker igen kan få lov til at eje et dyr.
Det burde måske være lovpligtigt at bestå en prøve, før man får lov at have dyr i sit hjem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 14:04

Hej Diana....en almindelig Vodka på ca 40 til 45 % er udmærket. (o:
Vh Rita Levorsen

...
20.08 | 05:59

Hejsa, til alkoholudtræk- hvor mange procent alkohol skal vodkaen være?
Jeg har læst minimum 50 %, men det er knap så let lige at finde 😊
Vh
Diana

...
27.05 | 19:47

Nogle skriver at man godt kan bruge de små topskud rå. men jeg har altid skoldet dem før brug til salater...for en sikkerheds skyld. (o: god appetit.

...
26.05 | 22:04

Hej,kan man plukke brændenælde,skylle i koldt vand og snitte og putte i salat? Eller brænder den så i ens mund når man spiser ? 😱
Hilsen Louise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE