mad og bæredygtighed.

Bæredygtig dyrkning og fremstilling af mad.

Hvordan spiser vi mest klimavenligt, sundt og bæredygtigt i forhold til natur, dyr/insekter og hele verdens befolkning?

Dyrkningsmuligheder for at få mest ud af dyrkningen, uden at ødelægge jordens microbalance og mineralindhold...og forurene grundvandet.

Hvordan sørger vi for, at der er mad, til hele Jordens befolkning, så der ikke behøver at være nogle der sulter, mens andre lever i overflod.

Hvordan dyrker man mest bæredygtigt.?

og hvordan fremstiller man ...og tilbereder maden mest bæredygtigt.? ...og hvordan udnytter man planter, bønner, rødder og nødder bedst? 

Hvordan indsamler og opbevarer man maden, så sundhed og bæredygtighed er i højsædet? 

Har du gode ideer, viden på dette felt, eller gode links til artikler om emnet.. så send en kort besked/link på kontaktsiden. og vi kontakter dig.

Læs evt. reglerne vedr. indlæg på siden "Det Etiske Forum" se indexet til venstre for oven.)

 

Blandingskulturer, som hjælper på sundhed af planter, samt medvirker til at beskytte mod fjender.

Har du ideer/viden, så send en besked/link på kontaktsiden og vi kontakter dig.
Fremstilling og tilberedning af maden
For at bibeholde sundheden i maden, vitaminer, mineraler osv ...samt og spare på energien, betyder det meget hvordan maden bliver tilberedt.
Hvilken mad egner sig til at spise rå, og hvad skal koges først.

Har du ideer/viden, så send en besked/link på kontaktsiden og vi kontakter dig.
Indsamling og opbevaring af planter og mad.
hvornår er Indsamling af grønsager/urter mest hensigtsmæssigt, og hvordan opbevares de friske planter bedst.

Hvilke planter egner sig bedst til at opbevare i frisk tilstand, eller til tørring, henkogning og frysning.

Hvilken opbevaring er sundest og mest bæredygtig.

Har du ideer/viden, så send en besked/link på kontaktsiden og vi kontakter dig.

Valg af bæredygtig mad.

Hvorfor er det mere bæredygtigt?


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.08 | 14:04

Hej Diana....en almindelig Vodka på ca 40 til 45 % er udmærket. (o:
Vh Rita Levorsen

...
20.08 | 05:59

Hejsa, til alkoholudtræk- hvor mange procent alkohol skal vodkaen være?
Jeg har læst minimum 50 %, men det er knap så let lige at finde 😊
Vh
Diana

...
27.05 | 19:47

Nogle skriver at man godt kan bruge de små topskud rå. men jeg har altid skoldet dem før brug til salater...for en sikkerheds skyld. (o: god appetit.

...
26.05 | 22:04

Hej,kan man plukke brændenælde,skylle i koldt vand og snitte og putte i salat? Eller brænder den så i ens mund når man spiser ? 😱
Hilsen Louise

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE