Hvordan spiser vi mest klimavenligt, sundt og bæredygtigt i forhold til natur, dyr/insekter og hele verdens befolkning?
Dyrkningsmuligheder for at få mest ud af dyrkningen, uden at ødelægge jordens microbalance og mineralindhold...og
forurene grundvandet.
Hvordan sørger vi for, at der er mad, til hele Jordens befolkning, så der ikke behøver at være nogle der sulter, mens andre lever i overflod.
Hvordan dyrker man mest bæredygtigt.?
og
hvordan fremstiller man ...og tilbereder maden mest bæredygtigt.? ...og hvordan udnytter man planter, bønner, rødder og nødder bedst?
Hvordan indsamler og opbevarer man maden, så sundhed og bæredygtighed
er i højsædet?
Har du gode ideer, viden på dette felt, eller gode links til artikler om emnet.. så send en kort besked/link på kontaktsiden. og vi kontakter dig.
Læs evt. reglerne vedr. indlæg
på siden "Det Etiske Forum" se indexet til venstre for oven.)